Valitse tarpeisiisi sopiva ratkaisu

Kaikkiin paketteihin sisältyy GDPR:n mukainen videoalusta, WCAG 2.1 AA -säädösten mukainen videosoitin ja mukautuva suoratoisto CDN:n kautta jopa 4K:een asti.

Premium

PUBLISH

Sopii täydellisesti videoiden hallintaan ja julkaisemiseen


 • tarkistuskuvake Videoiden hallinta
 • tarkistuskuvake Brändäys
 • tarkistuskuvake Tekoälypohjainen transkriptio ja tekstityseditori
 • tarkistuskuvake CMS-integraatiot
 • tarkistuskuvake Sisäänrakennettu iOS-sovellus
 • tarkistuskuvake Analytiikka
Premium

LIVE

Sopii täydellisesti kokonaisvaltaiseen videoiden hallintaan ja vuorovaikutteiseen suoratoistoon.


 • Kaikki, mitä Premium sisältää +
 • tarkistuskuvake Matalaviive suoratoisto aikasiirtymällä
 • tarkistuskuvake Chat, kyselyt ja tapahtumiin rekisteröityminen
 • tarkistuskuvake Live-from-tape
 • tarkistuskuvake Sosiaalisen median integraatiot
 • tarkistuskuvake Edistynyt analytiikka
Premium

STUDIO

Täydellinen ratkaisu silloin, kun sinulla on korkeat SLA-vaatimukset


 • Kaikki, mitä Liveen sisältyy +
 • tarkistuskuvake Videoeditori
 • tarkistuskuvake Videosivusto
 • tarkistuskuvake Live-mikseri
 • tarkistuskuvake API
 • tarkistuskuvake SSO
Poliittinen

KOKOUS

Ratkaisu kokousten hallintaan, äänestyksiin ja videon suoratoistoon.


 • tarkistuskuvake Läsnäolo ja äänestys
 • tarkistuskuvake Kokousten hallinta
 • tarkistuskuvake Esityslistan automaattinen indeksointi
 • tarkistuskuvake Suora lähetys
 • tarkistuskuvake Automaattinen On-demand-julkaiseminen
 • tarkistuskuvake Tekoälypohjainen transkriptio
Premium

Publish

Tämä ratkaisu sopii sinulle, joka haluat vaivattomasti jakaa sisältöäsi globaalille yleisölle ja varmistaa turvallisen ja tehokkaan jakelun samalla, kun säilytät täyden hallinnan videoistasi.

Quickchannel Premium Publish esittely
videokuvake

Vaivaton videoiden hallinta

Tehosta videokirjastosi käyttöä, järjestele sisältöä helposti ja löydä haluamasi videot nopeasti, silloin kun tarvitset niitä. Sano hyvästit hajallaan olevien tiedostojen kaaokselle ja toivota tervetulleeksi järjestyksessä oleva, tehokas järjestelmä.

brändikuvake

Kohota brändisi identiteettiä

Mukauta videot brändielementeillä, kuten logoilla ja grafiikalla, varmistaaksesi yhtenäisen ja ammattimaisen ulkoasun. Tee yleisöösi vaikutus huolitetulla, brändätyllä videokokemuksella, joka erottaa sinut kilpailijoistasi.

saavutettavuuskuvake

Kun saavutettavuudella on merkitystä

Tee videoistasi osallistavampia tekoälyavusteisella transkriptiolla ja tekstityseditorilla, joka sisältää viittomakielen ja äänikuvausten ääniraidat, joiden avulla tavoitat laajemman yleisön. Se on win-win sekä saavutettavuuden että löydettävyyden kannalta.

Premium

Live

Tämä paketti sopii täydellisesti, kun haluat vaivattomasti lähettää live-tapahtumia, sitouttaa yleisösi reaaliaikaisesti ja hyödyntää vuorovaikutteisen videoviestinnän voimaa parempien yhteyksien ja vaikuttavien esitysten aikaansaamiseksi.

Quickchannel Premium liven-työnkulku
Toistopainikkeen kuvake

Saumaton striimauskokemus

Toimita aina matalaviiveiset suorat lähetykset täydellä 1080p 60fps -tarkkuudella. Timeshift-toiminnallisuuden lisääminen varmistaa, että yleisösi voi seurata väliin jäänyttä sisältöä, joten se on täydellinen valinta eri aikavyöhykkeiden ja aikataulujen mukauttamiseen.

Chat-kuplan kuvake

Vuorovaikutteiset sitouttamistyökalut

Sitouta yleisöäsi ennennäkemättömällä tavalla chatin, kyselyiden ja tapahtumien rekisteröintiominaisuuksien avulla. Edistä reaaliaikaista vuorovaikutusta, kerää arvokasta palautetta ja luo yhteisöllisyyttä live-tapahtumien aikana. Näiden työkalujen avulla teet lähetyksistäsi kiinnostavampia ja informatiivisempia.

Muokkaa kuvake

Mukautettava brändäys

Säilytä brändi-identiteettisi suoratoiston aikana. Quickchannel antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa suoratoistosoittimesi ulkoasua brändielementeilläsi ja luoda ammattimaisen ja yhtenäisen ulkoasun, joka vastaa organisaatiosi imagoa.

Premium

Studio

Tämä ratkaisu sopii täydellisesti sinulle, joka haluat viedä koko sisällöntuotantoprosessisi seuraavalle tasolle. Tehokkaiden videotuotanto- ja editointityökalujen avulla voit luoda kiehtovaa ja ammattimaista videosisältöä, joka jättää pysyvän vaikutuksen yleisöösi.

Quickchannel Premium Studion räätälöinnin esittely
Sakset kuvake

Tehokkat ominaisuudet videoiden editointiin

Saat käyttöösi tehokkaan videoeditorin, jonka avulla voit muokata ja parantaa sisältöäsi helposti. Muokkaa, paranna ja huolittele videosi täydelliseksi ja varmista, että ne täyttävät korkeimmatkin ammattimaiset standardit. Editorilla voit luoda kiinnostavaa sisältöä aina leikkaamisesta efektien lisäämiseen.

Näytön kuvake

Räätälöity videosivusto

Paranna brändisi näkyvyyttä verkossa omalla videosivustolla. Esittele videosisältöäsi kauniisti suunnitellussa, brändätyssä ympäristössä. Tämä ominaisuus ei ainoastaan paranna sisältösi visuaalista houkuttelevuutta, vaan tarjoaa myös käyttäjäystävällisen alustan, jonka avulla yleisösi voi tutustua ja nauttia videoistasi.

Nuolet-kuvake

Live Mixer dynaamisiin live-tapahtumiin

Vie live-tapahtumasi seuraavalle tasolle. Tuota dynaamisia ja mukaansatempaavia suoria lähetyksiä helposti. Hallitse useita videolähteitä, lisää grafiikkaa ja vaihda saumattomasti kohtausten välillä, jotta saat ammattimaisen ja kiehtovan live-kokemuksen.

Poliittinen

Kokous

Tämä paketti on tarkoitettu kunnille ja alueille, jotka haluavat poistaa manuaaliset tehtävät ja tehdä poliittisista kokouksista vaivattomia digitaalisen alustan avulla. Political Meeting tarjoaa integroidun ratkaisun kokousten hallintaan, äänestysjärjestelmään sekä suoriin ja tilauslähetyksiinkaikki yhdellä alustalla.

äänestyskuvake

Helppokäyttöinen kokousten hallinta ja äänestäminen

Poista aikaa vievät rutiinitehtävät valtuuston kokousten hallinnoinnista automaattisen läsnäolo- ja äänestysjärjestelmän, poliitikkojen helppokäyttöisen verkkosovelluksen ja välittömän äänestyksen avulla.

ihmisten tapaaminen kuvake

Poliittisen keskustelun selkeä ja sujuva hallinnointi

Valmistele erilaisia esityslistan kohtia, joissa on eri puhujat, keskustelusäännöt ja paljon muuta sen varmistamiseksi, että kokouksessa keskitytään aiheisiin eikä kokouksen hallinnointiin.

live-ikoni

Digitalisoi valtuuston kokoukset ja viestintä

Demokratisoi yleisölle suunnattua tiedonkulkua Quickchannelin striimaus- ja videoalustan avulla. Indeksoi äänestys- ja kokoustiedot automaattisesti suoraan lähetykseen ja nauhoitteeseen.

Poliittinen kokous

Tilaa uutiskirjeemme

Saat kuukausittain tietoa uusista ominaisuuksistamme, vinkkejä ja tietoa tulevista webinaareistamme.